Redirecționează.ro

Redirecționează.ro

Proiectul Redirecționeaza.ro pleaca de la nevoia de optimizare și simplificare a procesului de colectare pentru formularele de redirectionare a impozitului pe venit. An de an, fiecare roman poate redirectiona un procent de 2 sau 3,5% spre o organizatie caritabila pe care o sustine. Dar din cauza procesului greoi și lipsei informatiilor centralizate despre ONG-urile pe care le-ar putea sustine multi romani aleg sa nu redirectioneze acest procent.

In acelasi timp ONG-urile au o capacitate limitata de colectare, si multe dintre ele depind de voluntari care trebuie sa petreaca ore in sir pe strada pentru a aduna formularele, au putine resurse pentru a dezvolta o solutie tehnica proprie, iar acoperirea lor de obicei se rezuma la aria geografica restransa a orasului/localitatii in care activeaza, fara a putea colecta formulare de la cetateni din alte regiuni.

Redirectioneaza.ro rezolva aceste probleme. Prima prin simplificarea completarii formularului via website și a doua prin centralizarea tuturor ONG-urilor participante pe o singură platforma, de unde un potential sustinator poate alege organizatia favorita.

Rezultatele pentru anul 2018 au fost:

  • 542 de ONG-uri inscrise in platforma
  • 2808 formulare completate in platforma.
  • 16.000+ afisari ale site-ului in 45 de zile de activitate

În anul 2019 a continuat efortul de popularizare a Redirectioneaza.ro, si s-au dublat rezultatele din 2018 in jumatate din timp.

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *