Propunere de politica publica alternativa la Legea 544/2001 – revizuita

Propunere de politica publica alternativa la Legea 544/2001 – revizuita

In cadrul proiectului Inițiativa civică pentru optimizarea prin tehnologie a relației dintre cetățean și autoritățile publice” co‐finanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capacitate Administrativă Cod SIPOCA 290 / MYSMIS 112027, au fost organizate o serie de dezbateri cu participarea actorilor cheie din comunitate. Dezbaterile au avut scopul de a aduce la aceeasi masa reprezentanti ai autoritatilor publice locale (in special functionari care lucreaza cu LG 544/2001), reprezentanti ai societatii civile, mass -media si cetateni pentru a contribui la documentul de politica publica.

Astfel, in urma dezbaterilor organizate in luna octombrie in Bucuresti, Campulung Moldovenesc (jud. Suceava) Pitesti si Topoloveni (jud. Arges) si Cluj Napoca, participantii au venit cu o serie de propuneri care au fost integrate intr-un prim document final.

Va invitam sa consultati documentul prezentat mai jos si sa ne transmiteti propunerile dvs finale pana pe 18 noiembrie a.c., urmand ca pana la final de noiembrie sa fie depus catre o institutie de resort.

Documentul in format deschis poate fi descarcat de aici:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *